ALOITTELIJAN STARTTIPAKETTI

Oletko hiljattain aloittanut saliharrastuksen ja kaikki on vielä uutta?  Haluatko varmistua, että suoritustekniikat ovat oikein ja sopivat juuri sinulle eikä henkilökohtainen valmennus tunnu vielä ajankohtaiselta?

Salilla aloittaessasi hyödyt aivan varmasti siitä, että ammattilainen käy kanssasi sinulle sopivat suoritustekniikat lävitse ja saat vielä oman henkilökohtaisen saliohjelman. Tällöin varmistat, että harjoittelu tuottaa myös haluttuja tuloksia tavoitteesi mukaisesti. 

Minulla on mahdollisuus ottaa muutama saliharjoittelua aloitteleva asiakas, kenellä on halua saada jokaisesta treenistä hyöty irti itselleen sopivalla ohjelmalla, haluaa varmistua tekniikoista rikkomatta itseään, haluaa päästä treenaamisen säännöllisyyteen ja siten saavuttaa tuloksia. Mikäli myös koet vielä pientä epävarmuutta salilla tai haluat itsevarmuutta salilla käyntiin - tämä on myös sinulle!

Jos olet siis juuri aloittanut, ensimmäistä kertaa saliharrastuksen parissa tai olet hetkenkin treenannut ilman ohjelmaa (tai ohjelmaasi ei ole päivitetty) muttet ole hirveän kokenut treenaaja - nyt kuulolla! Tämä sopii kaikille salimatkansa alussa oleville!

Startin kesto on 3kk ja pakettiin kuuluu 6 x ohjattua 60min treenikertaa kanssani, jotka voidaan sovittaa aikataulujesi mukaisesti. 

Miten tämä eroaa henkilökohtaisesta valmennuksesta?

Henkilökohtaisissa valmennuspaketeissa suunnittelen asiakkaan treenit sekä ravintosuunnittelun. Myös asiakkaan treeni-ja ravinto-ohjelmia päivitetään aina tavoitteet mukaisesti aina kun tarve ilmaantuu tai tavoite muuttuu. Lisäksi henkilökohtaisessa valmennuksessa olen koko ajan tukenasi ja viestin päässä johtavalla Step2Fit-valmennussovelluksella. Lisäksi seuraan kehitystäsi koko ajan, jotta tavoitteesi saavutetaan varmasti. Tutustu henkilökohtaiseen valmennukseen TÄSTÄ.  

Huomioithan, että tämä paketti vain ja ainoastaan Kuntokeskus Liikun asiakkaiden saatavilla Pirkanmaalla. 

Paikkoja on rajattu määrä ja täytän ne ilmoittautumisjärjestyksessä. Ota yhteyttä tessa@pt-tessaolsbo.com tai laita yhteydenottopyyntö alla olevalla yhteydenottopyyntölomakkeella ja palaan sinulle sähköpostiin 1-2 arkipäivän sisällä ja sovimme alkukartoituksen saliohjelman tekoa varten!  

STARTTIPAKETIN HINTA ON 159e/kk (sis. Alv 24%) tai kertamaksuna 450€