ETÄVALMENNUS

Huomaathan, että voit maksaa valmennuksen myös liikuntaeduilla!
Huomaathan, että voit maksaa valmennuksen myös liikuntaeduilla!

Etävalmennus on nykypäivän valmennusmuoto ja se yleistyy koko ajan. Etävalmennus on loistava, koska valmennus voidaan toteuttaa maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Siksi asiakkaani ympäri Suomea valitsevat tämän palvelun. 

Etävalmennuksessa toimit itsenäisesti sinulle sopivilla ohjeilla, mutta saat silti apuni ja tukeni etänä. Voin silti opettaa sinua treenaamaan kovaa ja nousujohteisesti tavoitteesi saavuttamiseksi. Oli se sitten mm. lihaksenkasvatus tai rasvanpoltto. Step2Fit- valmennusalustalla seuraan kehitystäsi kirjaamiesi treenien perusteella sekä viikkoraporttejasi. Step2Fit:stä löydät liikkeistä aina kuvat ja videot selityksineen, joten et varmasti joudu pulaan uuden ohjelmasi kanssa! 

Saat valmennuksesta eniten irti kun sinulla on jonkin verran jo treenitaustaa ja salin perusliikkeet ovat tuttuja. 

Valmennuksen aikana pidämme aina tarvittaessa myös etätapaamiset Google Meets-videopuhelulla, jolloin voimme keskustella valmennuksen etenemisestä sekä myös tarpeellisista muutoksista. Tällöin keskustelet oikeasti valmentajasi kanssa ja saat enemmän valmennusta tilanteeseesi. Etätapaamisia ei ole rajoitettu ja niitä pidetään aina tarpeen mukaan. 

Treenit suunnitellaan kuntosalilla toteutettaviksi. 

Etävalmennus ei edellytä sinulta Kuntokeskus Liikun jäsenyyttä


VALMENNUKSEN SISÄLTÖÖN KUULUU:

  • Alkukartoitus, joka toteutetaan etänä videopuhelulla ennen valmennuksen alkamista
  • Juuri sinulle tehdyt ravinto- ja treeniohjelmat tavoitteesi mukaisesti
  • Ravinto-ja treeniohjelmien muokkaus aina tarvittaessa tavoitteesi mukaisesti
  • Pidämme etätapaamisia videopuhelulla aina asiakkaan tarpeen mukaan! Etävalmennuksessa pyrin valmentamaan sinua, enkä vain lyömään ohjeita käteen!
  • Saat käyttöösi valmennuksen ajaksi markkinoiden johtavimman Step2fit- valmennussovelluksen, joka mahdollistaa mm. Chat- yhteyden suoraan minulle sekä m. video - ja kuvaohjeet treeniliikkeiden toteutukseen, päiväkirjan, tekemäni lisämateriaalin, mittauspankin ja kalenterin
  • Viikottainen raportointi valmennuksen etenemisestä ja rajoittamaton yhteydenpito Step2Fit Chat:in avulla


Mikäli olet kiinnostunut etävalmennuksesta, laita alla olevasta painikkeesta yhteydenottopyyntö ja kerro itsestäsi! Otan sinuun yhteydessä 1-2 arkipäivän sisällä ja laitetaan hommat käyntiin! 

Etävalmennukseen on vapaita paikkoja tällä hetkellä, joten laita rohkeasti yhteydenottopyyntö! Se ei ole sitova ja varmasti sinunkin tavoite on saavutettavissa mitä kaipaat! (Tilanne 3.2.2023)


VALMENNUKSEN HINTA: 

149e/kk (sis. Alv 24%) 

Valmennussopimus on aina voimassa toistaiseksi kuukauden irtisanomisajalla

Pidätämme oikeuden muutoksiin