FAQ

"Pitäisikö minun ottaa kuukausi - vai etävalmennus?" 

- Etävalmennus sopii yleensä jo aikaisempaa treenikokemusta omaavalle treenaajalle, joka pärjää itsenäisesti. Kuukausivalmennus sopii sinulle, joka kaipaat etenkin treenipuolella henkilökohtaista apua esim. tekniikoiden kanssa. Lähtökohtaisesti kuukausivalmennus on kaikille sopiva niin aloittelijalle kuin kokeneellekin treenaajalle. 

Voinko maksaa osissa? 

- Kuukausivalmennus laskutetaan, joka kuukausi eikä sitä voi jakaa muihin eriin. Etävalmennuksen voi jakaa max. 3 erään. Yksittäiset ohjaukset maksetaan paikanpäällä käteisellä. 

"Miten aloitamme valmennuksen?"

- Laita yhteydenottolomakkeen kautta minulle lyhyesti taustaa sinusta ja haluamasi yhteydenottotapa (puhelimitse, videpuhelu tai sähköposti), jolloin katsomme yhdessä sopivan valmennusratkaisun sekä valmennuksen aloitusajankohdan. 

"Onko valmennuksessa pakko punnita ruuat?" 

- Valmennan sillä tyylillä, että ruuat menevät puntarin lävitse. Tämä helpottaa meidän kummankin eloa kun minä tiedän, minkä verran syöt ja sinä saat taas kaiken hyödyn irti oikealla ravinnon määrällä, joka suunnitellaan tavoitettasi tukevasti.

"Teetkö kotitreenejä vai onko minun pakko mennä kuntosalille?"

- Erikoistun kuntosalilla tehtävään harjoitteluun, joten mikäli tavoitteesi on treenata lähtökohtaisesti vain kotona, en välttämättä voi auttaa sinua. Kotitreeneillä voi saada myös hyviä tuloksia, mutta ne eivät ole sitä ominta alaani. Todennäköisesti suosittelen sinulle valmentajaa, joka osaa tämän homman paremmin kuin minä. Väliaikaiset kotitreenit onnistuu asiakkailleni, mikäli tulee äkillisiä muutoksia kesken valmennussopimuksen. Mikäli kuntosalitreenaaminen kiinnostaa, muttet ole tehnyt sitä ensimmäistä askelta -> laita minulle viestiä niin autan sinut alkuun ja mennään salille yhdessä. 

"Teetkö kisavalmennuksia?" 

- En tee. Toistaiseksi en valmenna ketään fysiikkalajeihin, vaikka kilpailen niissä itse. Tunnen kylläkin monta erittäin hyvää valmentajaa, joiden tiedot voin antaa jos tavoitteesi on kilpailla joskus joko naisten tai miesten lajeissa. 

"Millainen koulutus sinulla on?" 

- Olen käynyt Intensive PT:n Kansainvälisen Personal Trainer -koulutuksen sekä opiskellut liikuntalääketieteen opintoja avoimessa yliopistossa. 

"Onnistuuko valmennus, vaikka en asu Tampereella?"

- Onnistuu, teen etävalmennuksia, jolloin treeni- ja ravinto-ohjelmien suunnittelu sekä yhteydenpito hoidetaan etänä.