Verkkokaupan tilaus - ja toimitusehdot

Toimitusehdot

YLEISTÄ: 

Tmi Tessa Olsbo Personal Trainingin ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteet myy Tessa Olsbo Personal Training (3099192-5). Tessa Olsbo Personal Training pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

YRITYKSEN YHTEYSTIEDOT: 

Tessa Olsbo Personal Training

Saarenvainionkatu 11 c 23

33710 Tampere

tessa@pt-tessaolsbo.com

MAKSAMINEN

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Toimitusaika ja toimituskulut

Digitaalisen sisällön toimituksessa ei aiheudu toimituskuluja. 

Ohjelma toimitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa maksun suorituksesta suoraan asiakkaan sähköpostiin. Asiakas vastaa siitä, että hänen sähköpostinsa on oikeassa muodossa ja toimiva. Tessa Olsbo Personal Training ei vastaa ohjelman katoamisesta toimitusvaiheessa eikä myöskään kun tilaus on asiakkaalle jo toimitettu.

Mikäli tilauksesi ei ole saapunut perille sovitussa ajassa, otathan yhteyttä ensisijaisesti palveluntarjoajaan tessa@pt-tessaolsbo.com

Palautus-ja peruutusoikeus

Tilatessasi verkkokaupasta sähköisesti toimitettavaa digitaalista sisältöä, annat suostumuksen peruuttamisajasta luopumiseen eli menetät mahdollisuuden palauttaa tuotteen. 

PALVELUN KÄYTTÖ

Tessa Olsbo Personal Training ei takaa eikä vastaa siitä, että käyttäjän yhteys toimisi odotetulla tavalla tai että Palvelu olisi aina tai keskeytyksettä saatavilla. Käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on Palvelun käytön ja asianmukaisen tietoturvan edellyttämät laitteet, ohjelmat ja järjestelmät, kuten päätelaitteet, selaimet ja liittymät ml. tietoliikenneyhteydet. Tessa Olsbo Personal Training ei takaa, että Palvelua voi käyttää käyttäjän laitteilla, ohjelmilla, järjestelmillä tai liittymillä.

Palvelussa annetut tiedotVaikka Tessa Olsbo Personal Training yrittää parhaansa mukaan varmistaa, että Palvelussa julkaistut tiedot ovat oikeita ja ajantasaisia, tiedot saattavat sisältää epätarkkuuksia tai virheitä. Palvelussa esitettävät tuotteiden saatavuustiedot tai tuotteen hintatiedot voivat olla joltain osin virheellisiä eikä Tessa Olsbo Personal Training ole velvollinen suorittamaan asiakkaalle hyvityksiä jos Palvelussa on virheellisiä hintatietoja. Tessa Olsbo Personal Trainingilla on oikeus korjata havaitut virheet ja koska tahansa muuttaa Palvelussa julkaistuja tietoja.
Lisäksi käyttäjän tulee aina itse arvioida Palvelussa tai käyttäjälle muutoin Palvelun puitteissa annettujen ja erityisesti liikuntaan ja ruokavalioon liittyvien tietojen soveltuvuutta käyttäjälle, ottaen huomioon muun muassa käyttäjän terveydentilan, fyysiset ominaisuudet sekä muut henkilökohtaiset olosuhteet.

VASTUUNRAJOITUS

Käyttäjä hyväksyy sen, että Palvelua ja sen sisältöä käytetään kaikilta osin käyttäjän omalla vastuulla. Palvelu on käyttäjän käytettävissä sellaisenaan kuin sen on ja SAME GOAL varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa, ja muokata Palvelua. SAME GOAL ei vastaa miltään osin Palvelussa esitettävien ja julkaistavien tai käyttäjälle lähetettävien tietojenA

sisällöstä, esitettyjen tietojen soveltuvuudesta yksittäiselle käyttäjälle, tietojen paikkansapitävyydestä tai niissä mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai viivästyksistä. SAME GOAL ei myöskään vastaa minkään sellaisen ulkopuolisen sivuston sisällöstä, josta tai jonne on yhteys Palvelusta.

Ellei pakottavasta sääntelystä muuta johdu Tessa Olsbo Personal Training ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, mukaan luettuina, mutta ei rajoittuen tulon tai ansion menetykseen, liiketoiminnan keskeytykseen, tiedon tai datan menetykseen tai turmeltumiseen, jotka johtuvat Palvelun (ml. Verkkovalmennus-tai PT-palvelun) käytöstä tai käytön estymisestä.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä välittömästi palveluntarjoajaan .

tessa@pt-tessaolsbo.com