Huomaathan, että voit maksaa valmennuksen myös liikuntaeduilla!
Huomaathan, että voit maksaa valmennuksen myös liikuntaeduilla!

KUUKAUSIVALMENNUS


Väitän, että kaikki treenaajat saavat valmennuksesta enemmän irti kun treenataan valmentajan kanssa yhdessä. Kädestä pitäen on helppo oppia uusia liikkeitä, hioa jo tutuksi tulleiden liikkeiden suoritustekniikkaa tai kokeilla omia rajoja. Lisäksi jos sinulla on urheiluvammoja, on helppo tarkistaa oikeat liikeradat ja suoritustekniikat paikan päällä kuin lukea vain ohjeista. 

Yhteisissä treeneissä opetan asiakkaille uusia liikkeitä ja tekniikoita, käydään saliohjelmaasi lävitse, kokeillaan vähän rajoja ja pidetään hauskaa! Asiakkainani on niin saliharrastuksen aloittaneita, kokeenempia treenaajia, Fitness-kisoihin tähtääviä, elämäntapamuutosta tekeviä ja jopa poliisikouluun harjoittelevia. Valmennan siis todella monentasoisia treenaajia ja kaikkia yhdistää halu treenata kehittyen salilla. Aloitustasollasi ei siis ole merkitystä!

KENELLE TÄMÄ SOPII?

Tämä sopii sinulle kun haluat treenata ohjatusti, haluat opastusta liikkeisiin tai haluat ylittää itsesi myös treeneissä. Haluat mahdollisesti, että joku kädestä pitäen näyttää sinulle liikkeet, on tsemppaamassa ja varmasti tulet myös tekemään uusia ennätyksiä salilla. En lupaa mukavuusalueella treenaamista, mutta varmasti saadaan kehitystä aikaiseksi. 

Kuukausivalmennus sopii kaikentasoisille treenaajille ja kokeneempienkin treenaajien on hyvä välillä tarkistuttaa suoritustekniikoita tai opetella myös uusia liikkeitä. 

Valmennuksen hinta määräytyy yhteisten tapaamisten määrällä. 

Ohjatut treenit edellyttävät sinulta Kuntokeskus Liikun salijäsenyyttä. VALMENNUKSEN SISÄLTÖÖN SINULLE KUULUU: 

  • Alkukonsultaatio, jossa kartoitetaan tilanteesi ja suunnitellaan valmennuksen eteneminen. Voidaan toteuttaa kasvotusten tai etäyhteydellä
  • Juuri sinulle tehdyt ravinto- ja treeniohjelmat tavoitteesi mukaisesti
  • Ravinto - ja treeniohjelmien muokkaus aina tarvittaessa tavoitteesi mukaisesti
  • Saat käyttöösi valmennuksen ajaksi markkinoiden johtavimman Step2fit- valmennussovelluksen, joka mahdollistaa mm. Chat- yhteyden suoraan minulle sekä m. video - ja kuvaohjeet treeniliikkeiden toteutukseen, päiväkirjan, tekemäni valmennuksen lisämateriaalin, mittauspankin ja kalenterin
  • Ohjatut treenit toteutetaan Tampereella kuntokeskus Liikuissa (Kangasala, Turtola, Hermia, Rantaperkiö, Ylöjärvi)
  • Ohjatuissa treeneissä harjoittelemme ensin uudella ohjelmallasi ja sen jälkeen alan opettaa sinulle uutta ja viemään sinua treeneissä eteenpäin. 
  • Viikottainen raportointi ja rajoittamaton yhteydenpito (saat siis Chattia hyödyntäen ottaa ammattitaidostani kaiken ilon irti) 

Valmennuspaikat ovat toistaiseksi täynnä! Tähän tietoon tammikuun alkuun 2023 on vapautumassa yksi kuukausivalmennuspaikka. Voit tiedustella paikkatilannetta lähettämällä alla olevan yhteydenottopyynnön 

 (Tilanne 28.11.2022)


KUUKAUSIVALMENNUKSIEN HINNAT:

1 ohjattu treeni kuukaudessa  159e/kk (sis.alv 24%)

2 ohjattua treeniä kuukaudessa 199e/kk (sis. alv 24%) SUOSITUIN!

4 ohjattua treeniä kuukaudessa 299e/kk (sis. alv 24%) SUOSITUIN! 

6 ohjattua treeniä kuukaudessa 399e/kk (sis. alv 24%)

Valmennussopimukset ovat aina voimassa toistaiseksi kuukauden irtisanomisajalla!

Pidätämme oikeuden muutoksiin!


Hyödynnä myös liikuntaedut valmennukseen!
Hyödynnä myös liikuntaedut valmennukseen!