Huomaathan, että voit maksaa valmennuksen myös liikuntaeduilla!
Huomaathan, että voit maksaa valmennuksen myös liikuntaeduilla!

OHJATTU KUUKAUSIVALMENNUS


Väitän, että kaikki treenaajat saavat valmennuksesta enemmän irti kun treenataan valmentajan kanssa yhdessä. Kädestä pitäen on helppo oppia uusia liikkeitä, hioa jo tutuksi tulleiden liikkeiden suoritustekniikkaa tai kokeilla omia rajoja. Lisäksi jos sinulla on urheiluvammoja, on helppo tarkistaa oikeat liikeradat ja suoritustekniikat paikan päällä kuin lukea vain ohjeista. 

Yhteisissä treeneissä opetan asiakkaille uusia liikkeitä ja tekniikoita, käydään saliohjelmaasi lävitse, kokeillaan vähän rajoja ja pidetään hauskaa! Asiakkainani on niin saliharrastuksen aloittaneita, kokeenempia treenaajia, Fitness-kisoihin tähtääviä, elämäntapamuutosta tekeviä ja jopa poliisikouluun harjoittelevia. Valmennan siis todella monentasoisia treenaajia ja kaikkia yhdistää halu treenata kehittyen salilla. Aloitustasollasi ei siis ole merkitystä!

KENELLE TÄMÄ SOPII?

Tämä sopii sinulle kun haluat treenata ohjatusti, haluat opastusta liikkeisiin tai haluat ylittää itsesi myös treeneissä. Haluat mahdollisesti, että joku kädestä pitäen näyttää sinulle liikkeet, on tsemppaamassa ja varmasti tulet myös tekemään uusia ennätyksiä salilla. En lupaa mukavuusalueella treenaamista, mutta varmasti saadaan kehitystä aikaiseksi. 

Kuukausivalmennus sopii kaikentasoisille treenaajille ja kokeneempienkin treenaajien on hyvä välillä tarkistuttaa suoritustekniikoita tai opetella myös uusia liikkeitä. 

Valmennuksen hinta määräytyy yhteisten tapaamisten määrällä. 

Ohjatut treenit edellyttävät sinulta Kuntokeskus Liikun salijäsenyyttä. KAIKKIIN KUUKAUSIVALMENNUSPAKETTEIHIN SINULLE KUULUU: 

  • Aloituspalaveri, jossa kartoitetaan tilanteesi ja suunnitellaan valmennuksen eteneminen. Voidaan toteuttaa kasvotusten tai etäyhteydellä
  • Juuri sinulle tehdyt ravinto- ja treeniohjelmat tavoitteesi mukaisesti
  • Ravinto - ja treeniohjelmien muokkaus aina tarvittaessa tavoitteesi mukaisesti
  • Saat käyttöösi valmennuksen ajaksi markkinoiden johtavimman Step2fit- valmennussovelluksen, joka mahdollistaa mm. Chat- yhteyden suoraan minulle sekä m. video - ja kuvaohjeet treeniliikkeiden toteutukseen, päiväkirjan, tekemäni valmennuksen lisämateriaalin, mittauspankin ja kalenterin
  • Ohjatut treenit toteutetaan Tampereella kuntokeskus Liikuissa (Kangasala, Turtola, Hermia, Rantaperkiö, Ylöjärvi)
  • Varaat treenisi itse ajanvarauskalenteristani, joten voit sovittaa treenit omaan arkeesi todella helposti! Vähän kuin kampaajaa varaisit.
  • Ohjatuissa treeneissä harjoittelemme ensin uudella ohjelmallasi ja sen jälkeen alan opettaa sinulle uutta ja viemään sinua treeneissä eteenpäin. 
  • Viikottainen raportointi ja rajoittamaton yhteydenpito (saat siis Chattia hyödyntäen ottaa ammattitaidostani kaiken ilon irti) 

Henkilökohtainen valmennus on toistaiseksi täynnä. Vapautuvia paikkoja voi tiedustella suoraan tessa@pt-tessaolsbo.com tai voit laittaa yhteydenottopyynnön ja palaan sinulle 1-2 arkipäivän sisällä. (Tilanne 25.1.2023)


KUUKAUSIVALMENNUKSIEN HINNAT:


Kuukausivalmennus 1 x 60min ohjattu treeni kuukaudessa 179€/kk (sis. Alv 24%) 

Sisältää 1x treenin kanssani kuukauden aikana, suunnittelen ravinto-ja harjoitusohjelmat juuri sinulle henkilökohtaistettuna ruokapäiväkirjan ja aloituspalaverin perusteella, rajaton Chat - yhteydenpito, kehityksen seuranta Step2Fit - valmennussovelluksella (mm. sarjapainojen kehitys ja/tai mittojen seurannat). Lisäksi minä huolehdin ohjelmiesi päivityksistä sekä ohjelmoinnista. 

Kenelle sopii?  1 x treeni kuukaudessa riittää esim. tekniikoiden tarkastamiseen sekä silloin tällöin uusien liikkeiden opettamiseen. Mikäli olet treenannut jo enemmänkin sekä hallitset salin perusliikkeet, tämä sopii sinulle. 


Kuukausivalmennus 2 x 60min ohjattua treeniä kuukaudessa - 229€/kk (sis. Alv 24%) 

Sisältää 2x treeniä kanssani kuukauden aikana, suunnittelen ravinto-ja harjoitusohjelmat juuri sinulle henkilökohtaistettuna ruokapäiväkirjan ja aloituspalaverin perusteella, rajaton Chat - yhteydenpito, kehityksen seuranta Step2Fit - valmennussovelluksella (mm. sarjapainojen kehitys ja/tai mittojen seurannat). Lisäksi minä huolehdin ohjelmiesi päivityksistä sekä ohjelmoinnista.

Kenelle sopii? Tämä on yksi suosituimpia paketteja! ->  Sopii lähestulkoon kaikille. Suurin osa asiakkaistani treenaa tällä paketilla ja jotkut innokkaat aloittelijatkin ovat päässeet hienosti alkuun. Saadaan hyvin pidettyä rytmi yllä tapaamisten suhteen ja pystyn tarkastamaan tekniikoita sekä opettamaan myös uutta nopeastikin aina kehityksen mukaan. Sopii tavoitteellisille treenaajille, urheilijoille sekä kun tavoitteenasi on kehittyä saliharjoittelussa, olit sinne juuri astellut tai hetken jo treenannut. 


KUUKAUSIVALMENNUS ( 4 x 60min ohjattua treeniä kuukaudessa)  - 329€/kk (sis. Alv 24%)

Sisältää 1x treenin joka viikko kanssani salilla eli 4x kuukauden aikana! Saat ravinto-ja harjoitusohjelmat sinulle suunniteltuna ravintopäiväkirjaa ja aloituspalaveria hyödyntäen, Chat - yhteydenpito, kehityksen seuranta Step2Fit - valmennussovelluksella (mm. sarjapainojen kehitys ja/tai mittojen seurannat). Lisäksi minä huolehdin ohjelmiesi päivityksistä ja ohjelmoinnista.   

Kenelle sopii? Tämä on suosituin paketti! -> Sopii kaikille. Tällä treenaa mm. Salille ensimmäistä kertaa tulevat, tavoitteelliset treenaajat, haluat opetella saliharrastusta kunnolla sekä oppia uusia liikkeitä ja saada mielenkiintoa salilla tekemiseen sekä viikottainen näkeminen antaa sinulle kyllä ihan varmasti tekemisen intoa sun tavoitetta kohti. Mitä enemmän sinua näen, sitä helpompi mun on viedä sua treenaajana eteenpäin aina tavoitteesi mukaisesti ja viedä sinut kohti lopullista päämäärää. 


KUUKAUSIVALMENNUS ( 8 x 60min ohjattua treeniä kuukaudessa) - 549€/kk (sis. Alv 24%)

 Sisältää 2 x treeniä joka viikko kanssani salilla eli 8x kuukauden aikana! Saat ravinto-ja harjoitusohjelmat juuri sinulle suunniteltuna ravintopäiväkirjaa ja aloituspalaveria hyödyntäen, Chat - yhteydenpito, kehityksen seuranta Step2Fit - valmennussovelluksella (mm. sarjapainojen kehitys ja/tai mittojen seurannat). Lisäksi minä huolehdin ohjelmiesi päivityksistä ja ohjelmoinnista.

Kenelle sopii?  Sopii kaikille.  Sinulle, kuka haluaa kaiken mahdollisen valmennuksesta irti. Treenaat esim. kaksijakoisella ohjelmalla kaikki treenit valmentajan kanssa, jolloin harjoitusteho on varmasti oikea sekä opit varmasti nopeasti. Väitän, että valmennusmarkkinoilta ei tähän löydy kyllä parempaa pakettia. Eli tämä on parhaista parhain paketti, mitä löytyy. 

Valmennussopimukset ovat aina voimassa toistaiseksi kuukauden irtisanomisajalla, jolloin minimisitoutumisaika on 2kk. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin!


Hyödynnä myös liikuntaedut valmennukseen!
Hyödynnä myös liikuntaedut valmennukseen!