YKSITTÄISET KUNTOSALIOHJAUKSET


Huomaathan, että voit maksaa tekniikkatunnin myös liikuntaeduilla!
Huomaathan, että voit maksaa tekniikkatunnin myös liikuntaeduilla!

Eikö kyykky kulje, maastaveto ei lähde tai penkki junnaa paikallaan? Oletko kenties vasta aloittanut ja kaipaat pientä ohjausta alkuun? 

Kysynnästä johtuen palveluihini kuuluu nyt myös syksystä 2022 alkaen yksittäiset ohjatut tunnit Kuntokeskus Liikun asiakkaille. 

 Jos treeni junnaa paikallaan, voi syy myös olla suoritustekniikassa ja monesti huomamattasi alat oikaista treeneissä kun teet vuodesta toiseen yksin. Lisäksi tekniikoiden tarkistus ehkäisee mahdollisilta loukkaantumisilta ja rasitusvammoilta. 

Vaikka sinulla olisi jo treenitaustaa, et ikinä voi hioa suoritustekniikoitasi liikaa ja niistä usein löytyy jotain, mitä et itse huomaa. Siksi jo muutamalla tekniikkatunnilla saat ihan varmasti uutta ajateltavaa ja eväitä jatkoon. 

MIKÄ TEKNIIKKATUNTI ON JA MIKSI MINUN KANNATTAISI SE OTTAA? 

Kaikki asiakkaat eivät kaipaa henkilökohtaista valmennusta ja sinulla voi olla myös valmis saliohjelma, josta haluat vain kaiken tehon irti. Lisäksi suosituimmilla tunneilla käydään usein salin kuningasliikkeitä lävitse eli penkkiä, mavea ja kyykkyä. Mikäli olet aivan vasta-aloittanut ja haluat tutustua salin laitteisiin - voit myös ostaa tunnin tai pari heti alkuun.

Joskus myös kyykkääminen voi olla todella jännittävää ja voi myös tuntua hurjalta vetää maasta kun et tiedä onko tekniikka kunnossa. Tälläisen tunnin aikana käydään haluamasi liike lävitse. Kerro yhteydenottopyynnössä siis haluamasi liikkeet, joita haluat käydä läpi. 

Tekniikkatunnista hyödyt myös, mikäli sinulla on rajoite (esim. urheiluvamma) ja haluat varmistua, että suoritustekniikkasi ovat turvallisia. Lisäksi jokainen ihminen on erilainen fysiikaltaan ja esim. kyykky ei näytä samalta kaikilla ihmisillä. Etsitään juuri sinulle sopivat suoritustekniikat yhdessä!

Tai mikäli haluat vain kokeilla rajojasi treeneissä, sekin onnistuu. 

 

TEKNIIKKATUNNIT ON VARATTAVISSA NYT! 

Tekniikkatunti 60min 80e (sis. Alv 24%)